O NAMA

NEOMET MONTAŽA d.o.o. Prijedor

Pronalaženje trajnog rješenja naš je krajnji cilj!

Neomet Montaža d.o.o. Prijedor
Vuka Karadžića 29,
79101 Prijedor, BiH
JIB: 4404379590002
PIB: 404379590002

Preduzeće osnovano 1999. godine a rekonstruisano 2018. godine koje je za kratko vrijeme steklo povjerenje investitora u pogledu kvaliteta izvođenja radova kao i u pogledu rokova i brzine realizacije projekata!

Osnovna djelatnost preduzeća je montaža tehnološke opreme i tehnoloških cjevovoda u prehrambenoj industriji, energetskih postrojenja i cjevovoda, te izrada i montaža čeličnih konstruckija. MI IMAMO RJEŠENJE!

Neomet Montaža d.o.o. Prijedor

Kontinuiran rast i razvoj, osigurani kroz kvalitetnu uslugu, partnerske odnose i profesionalnost u radu sa našim klijentima svrstali su Neomet Montaža d.o.o. u red visokoprofitabilnih privatnih preduzeća.

OD IDEJE DO REALIZACIJE!

0 +
Uspješnih rješenja
0 +
Godina iskustva
0 +
Završenih projekata

Zavarivačkim i montažerskim radovima bavimo se od 1999. godine, a rekonstrukcija firme izvršena je 2018. godine. Imamo širok obim usluga, kako na farmaceutskim objektima i instalacijama, tako i u pivarama, mljekarama, postrojenjima za proizvodnju hrane i pića. Posjedujemo radionicu za izradu dijelova opreme i sklopova za prehrambenu industriju, industriju pića i farmaceutsku industriju, odnosno sve potrebne stvari za zavarivanje i proizvodnju opreme od nehrđajućih čelika.

Zadovoljan radni kolektiv

U svom radu smo naručito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savjetovanjem, brz odaziv na razne dodatne želje i ljubazan poslovni odnos.

Neomet Montaža d.o.o. Prijedor zapošljava više radnika u stalnom radnom odnosu, kao i radnike različitih kvalifikacija na privremenim i povremenim poslovima
(TIG zavarivače, VKV cjevare, VKV bravare, kao i radnike iz ostalih zanimanja i menadžmenta).

Naše skladište

U svakom trenutku na našem skladištu je na raspolaganju velika količina cijevnog materijala (cijevi, fitinzi i armatura u skladu sa DIN 11850 u svim dimenzijama i u kvalitetu AISI 304 i AISI 316).

Ova činjenica daje nam veliku prednost u odnosu na konkurenciju, zato što smo u stanju da veoma brzo odgovorimo na različite zahtjeve naručioca. 

Svoje usluge znamo da prilagodimo velikim, srednjim i malim preduzećima.
Poslovnim partnerima obezbjeđujemo uslugu primjerenu njihovoj djelatnosti, načinu i obimu poslovanja.

Scroll Up